Papirbredden
Viken fiber fotballspill.

Velkommen til Viken fiber

Vi ønsker Viken fiber velkommen som ny leietager her hos oss på papirbredden. Selskapet har sikret seg ca. 2000 m2 i fjerde etasje av papirbredden 3 (Grønland 53), og fått tilpasset etasjen til sine behov.

Viken Fiber som leverandør av Altibox, bygger og drifter fibernett over store deler av Østlandet. De har ligget i forkant med utbyggingen av fiberbredbånd i Norge, og i 2012 ble de kåret til Europas beste fiberoperatør av Fiber-to-home Europe.

Viken fiber er et verdifullt og spennende tilskudd i vår leietagerportefølje på papirbredden som nok en fremtidsrettet bedrift med et godt omdømme. Vi gleder oss til fortsettelsen sammen sier daglig leder i papirbredden eiendom Halvor Helliessen.

Anne Berit Rørlien, administrerende direktør i Viken Fiber kommenterer følgende:

Vi er glade for å endelig ha flyttet inn i lyse og fine lokaler på Papirbredden sentralt i Drammen. Arbeidshverdagen vår har endret seg over tid, og de nye lokalene i Grønland 53 er godt tilpasset behovene vi har for fleksibilitet og soner for både arbeidsro og gode diskusjoner. Vi føler oss trygge på at de nye lokalene vil understøtte arbeidsformen i Viken Fiber, og bidra til god trivsel for medarbeiderne våre.

I nye lokaler får vi samlet alle ansatte på én flate, med en flott sosial sone som naturlig samlingspunkt i landskapet. Vi ser også fram til å invitere samarbeidspartnere og leverandører til våre nye topp moderne møteromsfasiliteter.

Se hvor flott de har fått det i galleriet under:

Papirbredden eiendom

Papirbredden eiendom er eiendomsselskapet som eier Papirbredden og kulturhuset Union scene. Selskapet er eid av Entra ASA og Eidra.

Entra ASA

Eidra