Papirbredden
Kart: Tom Atle Bordevik

Finn fram til Papirbredden

Adresser:

  • Papirbredden 1: Grønland 58
  • Papirbredden 2: Grønland 51
  • Papirbredden 3: Grønland 53
  • Union scene: Grønland 60
  • Fyrhuset: Grønland 56
Kart: Tom Atle Bordevik
Kart over papirbredden i Drammen

Papirbredden ligger på Grønland i Drammen, på sydvestsiden av Drammenselva.

Bil

Dersom du kommer med bil og ønsker å benytte GPS for navigasjon er adressen Grønland 58. Det finnes en del parkeringsplasser i området (se kart), men det kan av og til være vanskelig å finne ledige plasser.

Sykkel

Papirbredden ønsker syklister velkommen. Vi har mange sykkelstativ på plassen rett utenfor bygget, og bysykkel stasjon finnes på den blå plassen.

Tog

Dersom du kommer med tog til Drammen stasjon tar det ca 7 minutter å gå til papirbredden. Når du kommer ut av stasjonsbygningen, så går du over plassen, krysser gata mot Sparebank1 bygget og følger gata forbi busstasjonen, under fotgjengerundergangen og videre forbi Statens Hus, NRK-bygget, Politihuset og Union Brygge. Når du har passert bakeriet på hjørnet, ser du Papirbredden 1 på høyre hånd, og Papirbredden 2 og 3 på venstre hånd. Hovedinngangen er lokalisert mellom fabrikkpipa og Fyrhuset.

Buss

Når du går av bussen på busstasjonen er veien mot Papirbredden rett foran deg, du bruker under 5 minutter til du er framme. Gå fotgjengerundergangen under jernbanelinja og videre forbi Statens Hus, NRK-bygget, Politihuset og Union Brygge. Når du har passert bakeriet på hjørnet ser du Papirbredden 1 på høyre hånd, og Papirbredden 2 og 3 på venstre hånd. Hovedinngangen er lokalisert mellom fabrikkpipa og Fyrhuset.

Dersom du kommer med ekspressbuss fra Notodden eller Vikersund, stopper denne på andre siden av elva (busstopp sykehuset Buskerud) og korteste vei er å ta turen over brua Ypsilon (se kart).

Ekspressbuss fra Sørlandet stopper på Bangeløkka, det tar ca 15 – 20 minutter å gå. Finn veien til jernbanestasjonen og følg anvisning derfra.

Last ned kart over området HER

Papirbredden eiendom

Papirbredden eiendom er eiendomsselskapet som eier Papirbredden og kulturhuset Union scene. Selskapet er eid av Entra ASA og Eidra.

Entra ASA

Eidra